Koninklijke Nederlandse Vereniging
EHBO afdeling Alblasserdam

Links


Vergiftiging? Weet wat je moet doen en hoe je het kunt voorkomen.

 

Naar maar waar: in ieder huishouden zijn giftige stoffen te vinden. En dat is, zeker voor jonge kinderen, een serieus gevaar. Ook dingen die onschuldig lijken, kunnen heel schadelijk zijn. Wasmiddel bijvoorbeeld, maar ook paracetamol, toiletverfrisser of bepaalde planten.

 

http://www.gifwijzer.nl/

 

 

De Nederlandse Reanimatieraad

De NRR (Nederlandse Reanimatieraad) is opgericht in 1993 en is een overlegorgaan van de Nederlandse Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, Het Oranje Kruis en de vereniging van Artsen (VVAA). De eerste doelstelling van de NRR was het bereiken van overeenstemming met betrekking tot een uniform lesprogramma in elementaire reanimatie in Nederland.

 

https://www.reanimatieraad.nl/

 

 

Drugsinfo


De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Het Trimbos-instituut is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

 

http://www.drugsinfo.nl

 

 

Ziekenhuis.nl

 

Nog een keer nalezen wat je arts je uitlegde over een MRI-scan? Of op zoek naar een ziekenhuis of kliniek bij jou in de buurt? Op ziekenhuis.nl vind je alle medische informatie die je nodig hebt. Daarnaast kun je er korte bijsluiters van je medicijn vinden.

 

http://www.ziekenhuis.nl

 

 

Sterrenburg BHV is sinds 2001 een opleidingsinstituut voor BHV en EHBO.

 

Wij zijn gecertificeerd door:

Het Oranje Kruis;

Nederlandse Reanimatie Raad;

European Resuscitation Council;

Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening (NIBHV) certificaatnummer: 4237/204457

CBR (CCV code 95)

NIKTA

 

www.sbhv.nl

 

 

Zorgverzekering vergelijken?

 

ZorgWijzer.nl is al 16 jaar een begrip in de zorg. Wij helpen je met het vinden van een nieuwe zorgverzekering door het vergelijken van verschillende voorkeuren, zoals eigen risico, aanvullende verzekeringen en premies. Per zorgverzekeraar vind je een overzicht met vergoedingen en klantbeoordelingen. Daarnaast bieden wij op de site het laatste nieuws omtrent het zorgstelsel, waarbij onder andere de wijzigingen van het basispakket worden besproken.

 

http://www.zorgwijzer.nl/

 

 

Nationale SOS ALARM


De non-profit Stichting Landelijke SOS ALARM Hulpdienst zorgt voor hulp tijdens de aanrijtijden voor uw gezin/familieleden of uzelf, totdat officiele hulpdiensten arriveren.
De Nationale SOS ALARM App alarmeert SOS ALARM Burgerhulpverleners én de 112 meldkamer.

 

http://helplevensredden.nl/